FysioFitness Hilversum

Gerichte, specifieke training onder optimale begeleiding

Bent u patiënt geweest of bent u een huidige patiënt van een van de fysiotherapeuten of manueel therapeuten van Sportrevalidatie Hilversum? Wilt u graag optimaal werken aan uw conditie, core of verminderen van de kans op blessures? Dan kan dat! Wij bieden u aan: FysioFitness.

Dit is fitness, maar dan altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut. De FysioFitness wordt gegeven op onze hoofdvestiging op de Zeverijnstraat 6 te Hilversum. Hier beschikken we over verschillende trainingsapparatuur; zoals aquabags, balanstollen, bosu ballen, core bags, de Stabilizer, de Flexchair, TRX, kinesiswanden, loopband, fietsen, crosstrainer, touwen, loopladder, en nog veel meer. Op deze manier zijn wij optimaal voorbereid om u de beste training te geven.

De mogelijkheden zijn groots. Als u interesse heeft, maakt u een afspraak voor een intake. Tijdens deze intake worden een aantal testen afgenomen en wordt er met u besproken welk doel (of doelen) u nastreeft met de FysioFitness. Er wordt een gericht plan opgesteld met verschillende meetmomenten. Doelen kunnen zijn gericht op verbeteren van de sportprestaties, het optimaliseren van de conditie, algehele vitaliteit of verminderen van de kans op klachten of blessures.

Kosten

1x per week trainen – 39,00 euro per maand
2x per week trainen – 49,00 euro per maand

Openingstijden

Maandag: 07:00-21:00
Dinsdag: 07:00-21:00
Woensdag: 07:00-21:00
Donderdag: 07:00-21:00
Vrijdag: 07:00-18:00
Zaterdag: 08:00-12:00

Sportbegeleiding Hilversum is telefonisch het beste te bereiken via de hoofdvestiging op de Zeverijnstraat.
Tel: 035-621 78 16

Onze Nieuwsbrief

Snel Naar

Stel direct een vraag

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten
×

Fysiotherapie Hilversum

Protocol aangaande het Corona virus

Onze zorg gaat door! Met een aantal voorzorgsmaatregelen kan fysiotherapie veilig worden uitgevoerd, zo vragen wij u onder andere een badlaken mee te nemen en een mondkapje op te doen in de praktijk. Daarnaast mag u alleen maar naar de praktijk komen indien u geen Corona-gerelateerde klachten heeft. 

Vragen? Neem contact op met ons per email of bel 035 621 7816

Meer informatie / Afspraak maken