Bewegen tijdens en na de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap heb je een grote kans dat je last krijgt van je lichaam. Last van je bekken, rugpijn... Veel aandacht besteden aan je houding, conditie en lichaamsbeweging kan goed helpen tegen die lichamelijke klachten, verbetert je slaap en het geeft je ook nog eens meer energie! Bij Sportrevalidatie Hilversum kun je tijdens en na de zwangerschap in groepsverband samen leren hoe je het beste kunt bewegen op een verantwoorde manier onder begeleiding van Sharon, onze oefentherapeut Mensendieck.

Maar ook kun je bij ons terecht als je altijd erg sportief bent geweest, en je na de zwangerschap graag jouw sportieve activiteiten wilt oppakken maar je twijfelt wat goed voor je is en wanneer te starten. Dan helpt de therapeut je met een verantwoorde opbouw zodat je snel weer in vorm bent. Neem contact op voor onze actuele dag en tijd. 

Openingstijden

Maandag: 07:00-21:00
Dinsdag: 07:00-21:00
Woensdag: 07:00-21:00
Donderdag: 07:00-21:00
Vrijdag: 07:00-18:00
Zaterdag: 08:00-12:00

Sportbegeleiding Hilversum is telefonisch het beste te bereiken via de hoofdvestiging op de Zeverijnstraat.
Tel: 035-621 78 16

Onze Nieuwsbrief

Snel Naar

Stel direct een vraag

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten
×

Fysiotherapie Hilversum

Protocol aangaande het Corona virus

Onze zorg gaat door! Met een aantal voorzorgsmaatregelen kan fysiotherapie veilig worden uitgevoerd, zo vragen wij u onder andere een badlaken mee te nemen en een mondkapje op te doen in de praktijk. Daarnaast mag u alleen maar naar de praktijk komen indien u geen Corona-gerelateerde klachten heeft. 

Vragen? Neem contact op met ons per email of bel 035 621 7816

Meer informatie / Afspraak maken